Hej hej hallå

Jeg er så glad i dag. Kom ikke opp i skriftlig eksamen! Altså jeg må opp i norsk hovedmål, men det er helt greit. Jeg er så glad for at jeg slapp matte. Jeg hadde en god følelse i går kveld før jeg la meg, og den gode følelsen hadde rett. Men sjansen blir kanskje større da til å komme opp i muntlig? Let’s not hope so. 

Dagen i dag har egentlig vært veldig kjedelig. Blir så tiltaksløs når man ikke orker å gjøre så mye. Men i morgen skal jeg på skolen, og det gleder jeg meg til. Se igjen de tøffe folka, og bare komme meg ut litt. Dagene er sykt lange nå. Men det blir bedre etterhvert! I morgen når jeg begynner på mosa mat så blir nok humøret litt bedre også. Blir litt oppgitt over at folk sier så mye forskjellig om mosa mat. Men jeg får bare finne min greie, og komme gjennom det. Jeg har dessuten funnet en supergod proteinkilde. Vanilje kesam med jordbærsyltetøy. Uten sukker så klart. Det er godt, og gir meg smaken av rislunsj og jordbær is. Jeg har også funnet årsaken til at jeg er så tørr i munnen hele tiden. Yoghurt og melkeprodukter. Men det går jo ikke an og ikke spise det når man er slankeoperert, så må bare leve med det inntil videre. Jeg veit med meg selv at det blir lite yoghurt og suppe når jeg går over på normalkost. Å, som jeg gleder meg til det!

På 17.mai var egentlig planen å grille osv. Jeg kan jo ikke spise grillmat enda, men siden det er meldt dårlig vær så orker vi ikke det allikevel. Mamma sa hun skulle lage potetmos og sånn. Jeg liker å tro at hun tar hensyn til meg:-) Det gjør ikke meg noe å se andre spise ordentlige middager osv. Jeg vet jeg har gjort det rette for meg selv, og selv om det er tøft så er det verdt det i lengden. Jeg håper også at jeg kan inspirere andre mennesker til å leve sunt. Denne bloggen blir nok en matblogg etterhvert, og jeg skal jo prøve å variere, men det er ikke så lett når det er det livet mitt handler om nå. Mat mat mat mat. Gleder meg til å begynne å trene igjen. Squash med broren min er skikkelig gøy! Begynner på de mange pillene mine i morgen også. Så får nok litt mer energi av dem. Ømheten i magen er omtrent borte nå, og det eneste jeg har å “klage” på er at sårene klør. Men det er jo bare fordi det gror. Alt går den rette veien, og det er jeg glad for! Livet mitt kommer til å bli så sinnsykt bra! Herregud, tenk dere. Jeg klarer ikke forestille meg det enda:-)

 

Gammelt bilde. Er ikke så fotogen om dagen!

Nå må jeg se Paradise. Guilty pleasure..

Ingen kommentarer til «Hej hej hallå». Skrive noe?

Skriv en kommentar

Navn

E-post

Webside

Melding