Første uke snart overstått+eksamen!

Hei. I morgen er det 1 uke siden jeg opererte. Luftsmertene er borte, og jeg føler meg mye bedre. Var noen veldig tøffe første dager, og det slet veldig på psykisk. Men jeg kjenner nå at matlysten er tilbake og jeg får i meg mer mat. Jeg har fått dilla på hjemmelaget lapskaus som er moset til suppe. Herlig måltid! Skyr yoghurt klarer jeg ikke tanken på lenger. Ikke næringsdrikk heller. Men drikke youghurtene fra Skyr går ned, enn så lenge. Det er viktig å få i seg masse proteiner, og det er ikke så lett når man går på flytende kost. Jeg er veldig lei det flytende. På onsdag begynner jeg på moset mat. Jeg gleder meg helt sinnsykt til det. Har allerede planlagt middagen. Kjøttboller, potetmos og brun saus. Hadde aldri trodd kjøttboller kunne gi meg så mye lykke! Jeg begynner også på vitaminer og mineraler på onsdag. Noen piller må jeg gå på resten av livet. Det er fint å få litt mer energi av pillene. Når en er operert må man gå på diett i 3 uker etterpå. 1 uke med bare flytende og 2 uker med moset mat. Den 4 uka skal man over på normalkost.

Vanskelig å tro at dette er den samme maten? Var så komisk at jeg måtte ta bilde!

I morgen er det trekk til skriftlig eksamen. Jeg kan komme opp i matte og nynorsk. Norsk hovedmål er tvunget. Jeg krysser fingra for at jeg slipper matte. Vil mye heller opp i nynorsk. Jeg gleder meg til alle eksamner er over, og skoleåret er slutt. Bare tanken på skolen gjør meg sliten nå om dagen. Jeg vil ikke utsette eksamen, selv om jeg kan det. Men jeg har søkt om tilrettelegging så jeg får 1 ekstra time. Siden jeg er mer avhengig av pauser siden energien ikke er helt tilstede. Men jeg tror at alt kommer til å gå bra jeg. Tenker positivt.

Nå skal jeg legge meg på sofaen med et pledd over meg og håpe at værgudene snart kan gi meg sol. Jeg trenger sol! :-) Vi blogges.

Ingen kommentarer til «Første uke snart overstått+eksamen!». Skrive noe?

Skriv en kommentar

Navn

E-post

Webside

Melding